InFLAMES-lippulaiva (Innovation Ecosystem based on the Immune System) on Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteistyöhanke. Lippulaiva pyrkii muodostamaan kansainvälisesti tunnustetun huippuluokan immunologisen tutkimuksen ja tuotekehityksen keskittymän, joka näyttäytyy maailmanlaajuisesti houkuttelevana yhteistyökumppanina alan toimijoille sekä tutkimuksen että yritystoiminnan sektoreilla.

Katso video

InFLAMEsin erityisosaamista ovat immunologisten sairauksien mallintaminen, immunoprofilointi ja immunologisten lääkkeiden kehittäminen. Tutkimusalustamme yhdistävät ne.   

InFLAMESin immunologinen tutkimus tuottaa immunodiagnostiikan ja immunoterapian pilottihankkeita, joihin sisältyvät kliiniset kokeet.

InFLAMES hyödyntää olemassa olevia ja rakentaa uusia yhteyksiä innovaatioverkostojen ja -ekosysteemien välille. Tavoittelemme merkittävää yhteiskunnallista ja taloudellista vaikuttavuutta.

InFLAMES UUTISET

InFLAMES YOUTUBESSA

Havaitse, Paikallista ja toiminnallista

Innovaatiot, kansainvälisesti palkitut tiedemiehet, kattava huippuluokan tutkimusinfrastruktuuri ja intensiiviset akatemian ja yritysten väliset vuorovaikutukset muodostavan InFLAMES-lippulaivan tutkimuksen pohjan.